Verzend en retour informatie

Geschenkenlaantje verzendt op werkdagen haar bestellingen, mits voorradig en tijdig bestelt.

Geschenkenlaantje verzend iedere werkdag (ma-vrij).
Uitgezonderd feestdagen en vakanties.
Houd u er rekening mee dat in deze gekke tijden de bestelling langer onderweg kan zijn.
Bij postnl werken ze hard om uw bestelling te verwerken en te bezorgen. We merken dat bestellingen wel wat langer onderweg zijn.
In sommige gevallen tot een week na afgifte bij het postkantoor. Helaas is dit onmacht.

Afhalen is mogelijk op afspraak, dit wordt weer gegeven tijdens het afrekenen.
Geen contante betaling mogelijk.

Let op: Op zaterdag-zondag, feestdagen en vakanties worden er geen bestellingen verzonden.

 

Retourvoorwaarden

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw gehele bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 
Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 
Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en orginele gesloten verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Indien je besluit om het product te retourneren, stuur je eerst een email naar info@geschenkenlaantje.eu .

Daarin zet je je naam, het factuurnummer en jouw bankgegevens. Vervolgens verzend je na overleg het product naar Geschenkenlaantje, Reinier de graafweg 616, 2625DS Delft

Let op dat je het voldoende frankeert en goed verpakt. Als we het product in de orginele verpakking ontvangen hebben, zorgen we binnen veertien dagen voor terugbetaling van het betaalde bedrag, inclusief eventueel betaalde verzendkosten. Dit laatste geldt alléén als de totale bestelling wordt teruggestuurd. De kosten van het terugzenden zijn voor rekening van de klant.
De klant dient te bewijzen dat hij de bestelling op tijd heeft terug gezonden.

Het ontbindingsrecht is niet van toepassing op gepersonaliseerde producten. 

Producten die u via ons koopt, kunnen op maat worden gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op deze producten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op