Over ons

Voor een ieder die Geschenkenlaantje nog niet kent, stel ik ons voor.
In juli 2012 zijn wij gestart met Geschenkenlaantje. Een webwinkel waar consumenten bij ons een diversiteit aan artikelen kon kopen. Gaandeweg zijn de artikelen veranderd.

Papieren servetten bleek een succes voor ons. Even verkochten we ze per stuk, maar besloten al snel om dit alleen per pakje te verkopen. Hieruit ontstond in mei 2019 de Servettengroothandel. Een groothandel voor bedrukte papieren servetten. Door een wijziging in de software, konden we in oktober 2021 de Servettengroothandel integreren in Geschenkenlaantje. Vanaf deze datum is Geschenkenlaantje dus niet alleen meer  voor consumenten, maar kunnen bedrijven ons ook zien als groothandel.

Waarom juist bedrukte papieren servetten?

Bedrukte papieren servetten zijn leuke producten om te gebruiken. Toen wij ooit met Geschenkenlaantje begonnen leerde wij de servettenmarkt kennen. In onze beleving was het toen nog zo dat servetten alleen gebruikt werden bij alles wat met eten te maken had, maar inmiddels weten we wel beter. Het is een decorage artikel. Natuurlijk kan je de handen en het gezicht er mee afvegen, en als je de tafel een beetje passend wil aankleden bij een diner, dan kies je een servet dat past bij de te serveren gerechten of bij de entourage. (Lees hierover onze blog "Voor welke gelegenheid kies jij bijpassende servetten?")
Maar ook veel mensen gebruiken bedrukte papieren servetten om van alles en nog wat te versieren en te bewerken. Je kan het je bijna niet voorstellen hoeveel er mogelijk is. 
Daarnaast heb je ook verzamelaars. Er valt een boel te verzamelen. Kijk maar eens rond op onze site. Je zal zien dat de diversiteit en de hoeveelheid bijna niet te bevatten is. Dan zal je ongetwijfeld ook zien dat er echt hele mooie servetten bij zitten.

Hoe vind ik bij de Geschenkenlaantje wat ik zoek?

1) Bij ons zijn de servetten onder verdeeld in diverse thema's.
2) Met een filter systeem kan nog verder verfijnd worden wat je wilt zien.

Wie zijn de klanten van de Geschenkenlaantje?

Iedereen kan bij ons klant worden. Voor bedrijven met BTW- en KvK-nummer kunnen we andere prijzen hanteren. We denken hier bij aan o.a. hobby(web)winkels, restaurants, ambachtslieden en retailers.

Heeft Geschenkenlaantje inmiddels een winkelpand?

Nee, geschenkenlaantje heeft geen winkelpand. Eerst hadden we onze voorraad thuis. Maar al snel groeiden we daar uit en hadden we een opslagbox. Hier was het onhandig om bezoekers te ontvangen. Maar we groeiden door tot we uiteindelijk onze huidige loods vonden. Hier is het wel mogelijk producten (op afspraak) af te halen. Het is gelegen aan de Marconiweg 8B in Delft.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op