Algemene voorwaarden wholesale

 

Deze algemene voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen Geschenkenlaantje, en de zakelijke klant. Conflicterende of aanvullende voorwaarden die afwijken van deze Algemene Voorwaarden worden niet erkend en tegengesproken door Geschenkenlaantje. Tegenstrijdige of afwijkende voorwaarden of bepalingen zijn alleen van toepassing indien deze uitdrukkelijk zijn erkend.

Contract

Ons aanbod in de online winkel vormt geen juridisch bindend aanbod voor het sluiten van een koopcontract. Het is eerder een vrijblijvende uitnodiging om goederen in de online winkel te bestellen. Door een bestelling te plaatsen, doet u een bindend aankoopaanbod van de goederen in het winkelwagentje. Meteen na ontvangst van de koopaanbieding ontvangt u een automatisch gegenereerde e-mail waarmee wij bevestigen dat wij uw bestelling hebben ontvangen. Na het plaatsen van een bestelling gaat u een betaalverplichting aan.
Als op het moment van de bestelling de bestelde goederen of een deel van de goederen niet geleverd kan worden, zullen wij u op de hoogte brengen.
Betalingen die al zijn gedaan, worden terugbetaald bij het niet kunnen leveren van de goederen

prijzen

Voor levering zijn de prijzen in de online shop op het moment van de bestelling van toepassing.

Alle prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten.
De verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming.
De verzendkosten worden berekend en weergegeven in de online shop tijdens het afrekenproces.

Eigendomsvoorbehoud

De geleverde goederen blijven onze eigendom tot volledige betaling.

Herroepingsrecht

Dit herroepingsrecht is niet van toepassing.

Levering

Levering vind plaats binnen maximaal 10 werkdagen. Mocht het langer gaan duren wordt u hier via de email van op de hoogte gebracht.

Geschenkenlaantje
Reinier de Graafweg 616
2625 DS  Delft
Nederland
telefoon +31 615442108
e-mail info@geschenkenlaantje.eu

Hulp nodig?

Neem contact met ons op